Szinergia magazin

2020 januárjában új magazint indított útjára a TelePaks Televízió. A Szinergia magazin nyomon követi a Paks II. projektet. Az egyes epizódokban az atomerőmű-építés előrehaladásáról, a beruházás aktualitásairól, fontos momentumairól számol be a TelePaks. A Szinergiát a Tolnatáj Televízió, a Kalocsa Tv és a Koppány Tv is műsorra tűzi hónapról hónapra.
2021. február

Helyszíni összefoglaló az első felvonulási épületek és az Erőmű-beruházási Központ építéséről. Interjú Lenkei István vezérigazgatóval és a Paks II. Zrt. szakembereivel.

2021. január

Stúdióbeszélgetés Süli Jánossal, az atomerőmű beruházásért felelős miniszterrel a Paks II. projekt előrehaladásáról, a 2021-es feladatokról.

2020. december

A 2020-as esztendő eseményeinek, eredményeinek összefoglalója. Beszélgetés Mittler István igazgatósági taggal, a Paks II. Zrt. kommunikációs igazgatójával.

2020. november

Összeállítás az egyetemistáknak, pályakezdőknek szóló Mérnök leszek a Paks II.-nél programról.

2020. október

Beszámoló az Erőmű-beruházási Központ építésének indulásáról és az „Atomenergia – A biztos jövő” című Tanulmányi Ösztöndíjprogramról.

2020. szeptember

Összeállítás a Paks II. projekthez kapcsolódó természetvédelmi feladatok ellátásáról és a Paks II. Zrt. új karrierportáljáról.

2020. augusztus

Az új blokkok létesítési engedélyezési folyamata. Stúdióvendég: Lenkei István, a Paks II. Zrt. vezérigazgatója.

2020. július

Összeállítás a létesítésiengedély-kérelem benyújtásáról és az érintett térség településvezetői számára szervezett tájékoztatóról.

2020. június

A létesítésiengedély-kérelem benyújtásához kapcsolódó kommunikációs feladatok. Stúdióvendég Mittler István igazgatósági tag, kommunikációs igazgató.

2020. május

A Paks II. projekt aktualitásai, területfejlesztési feladatok. Stúdióvendég Süli János miniszter.

2020. március

Összeállítás az atomerőművi üzemeltetési szakmérnök képzést biztosító Paks II. Akadémiáról.

2020. február

Munkálatok az építési-szerelési bázison, „Paks II. a tiszta energia – Önnek is építjük” kampány. Helyszíni riport Lenkei István vezérigazgatóval.

2020. január

A Paks II. projekt háttere, státusza, aktuális feladatok. Stúdióvendég: Süli János miniszter.