A tudatos internethasználatra bátorítja a felhasználókat Bogáncs Tamás János, aki praktikus tanácsokkal is szolgál az Atomerőmű magazin olvasóinak. A Paks II. szakemberével beszélgetünk az új paksi blokkok kibervédelméről, és kiderül az is, mi köze a hagymahéjnak a biztonsághoz. (Az Atomerőmű magazin cikke.)
2023.01.26.
Az új paksi blokkok tervezett üzemideje hatvan év, de a nukleáris szakmában ismert, hogy nagy tartalékkal tervezik a berendezéseket, így még ennél is hosszabb üzemidővel számolhatnak. Így vagy úgy: a Paks II. projekt komoly perspektívát kínál a fiataloknak. A húszas évei elején járó Doma, Vivien és Marci kivételes lehetőségnek tartja, hogy egy új atomerőmű építésén dolgozhat. (A cikk az Atomerőmű magazinban jelent meg.)
2022.12.21.
A nemzetközi szakmai párbeszéd és együttműködés aktív résztvevője a Paks II. Zrt. Munkatársai fontos tevékenységet végeznek a nukleáris ágazat kulcsfontosságú szakmai szervezeteiben, elősegítve a döntés-előkészítést és a hatékony érdekképviseletet. (A cikk a helyi és regionális sajtóban jelent meg.)
2022.11.23.
Közel 30 éve foglalkozik atomenergetikával, 2017 óta pedig a Paks II. Zrt. szakembergárdáját erősíti Aranyos István. Minőségfelügyeleti vezető szakértőként a projekt jelenlegi szakaszában legfőbb feladata az orosz beszállítók minősítése.
2022.08.19.