Az ember arra törekszik, hogy az életében harmóniát, békét találjon, és minél teljesebben meg tudja azt élni – fogalmaz Kovács Pál az Atomszféra Közös nevező rovatában. A Paks II. projektért felelős államtitkár a zenében is ugyanazt keresi, mint a fizikában: az ideális állapotot.
2021.10.18.
Általános iskolás sulibulikon, sportrendezvényeken bontogatta szárnyait rapelőadóként Poór József, Dodi. Ma már együttesével, az ORIGAMiES zenekarral sokkal merészebbet álmodnak: országos ismertségű koncert- és fesztiválhelyszínek, valamint rádiók előadóiként szeretnének szerepelni.
2021.10.13.
Mi a zene definíciója? Amennyire elterjedt művészeti ág, annyira nehéz egyszerű és pontos megfogalmazást adni róla. Egy biztos, nem lehet élni nélküle. Így van ezzel a legújabb Atomszféra magazin Közös nevező rovatának vendége, Mach Veronika is.
2021.10.11.
A sport miatt viszonylag szigorú étrendet tart Szabó Ferenc a Paks II. Zrt. Nukleáris Osztályának reaktorfizikus főszakértője. Egy eszpresszó persze belefér, különösen feketén. Több mint tizenöt éve szerves része életének a sport, amihez fegyelmezett étkezés is társul. Vannak kivételek, de a főszabály az, hogy számolja a kalóriákat, egészen pontosan az ételek makrotápanyag-tartalmát. A reggeli rutin része, hogy mérlegre teszi az aznapra szánt ételt, hogy a szénhidrát, fehérje és zsírtartalmat kiszámolja.
2021.09.27.