Új oldalról mutatkozik be a Paks II. projekt

2021.09.03. 8:43
A projekten dolgozó szakembereket ismerhetik meg közelebbről a Paks II. Zrt. weboldalának új, #mipakskettesek című platformján.

A paks2.hu honlapot böngészők immár nemcsak a projekt részleteibe nyerhetnek betekintést, hanem közelebbről megismerhetik az azon dolgozó szakembereket is. A két új atomerőművi blokk létesítésével megbízott társaság honlapja ugyanis új tartalommal bővült. A Paks II. Zrt. weboldalán elérhető #mipakskettesek aloldal a projektben dolgozók munkájába és hétköznapjaiba enged bepillantást. A fényképekkel gazdagon illusztrált írások, videó-összeállítások kit munka közben, kit szabadidejében mutatnak be. 

A Paks II. Zrt. alapítása óta fontos feladatának tartja a lakosság tájékoztatását a projektről, annak hátteréről, az atomenergia hazai felhasználásának előnyéről, a nemzetközi tendenciákról, eseményekről. Az önálló weboldal mellett a közösségi médiában, a helyi, regionális és országos sajtóban teszi közzé a biztonságos, klímabarát villamosenergia-ellátás hosszú távú garanciáját biztosító projektre vonatkozó információkat. 2020 nyarán indult el a Paks II. Zrt. saját lapja, az Atomszféra, amelyben a fentieken túl rendszeresen jelennek meg portrék is azzal a céllal, hogy a magazin olvasói megismerhessék az évszázad hazai beruházásán dolgozó szakembereket is. Ugyanebben a szellemben indult útjára a #mipakskettesek oldal.