A „teher alatt nő a pálma” elv alapján kap újabb és újabb kihívást jelentő feladatokat 2016-os érkezése óta a Paks II. projektben Plásztán Bence. Év eleje óta ő a Paks II. Atomerőmű Zrt. első junior főmérnöke. Mint ilyen, a több szakterületet érintő, interdiszciplináris kérdésekkel foglalkozik. Szemmel láthatóan inspirálja az, hogy újabb és újabb kihívásokkal szembesül. A Magyar Építők cikke.
2024.07.03.
Járt a világ számos atomerőművében, látta hogyan készül a nukleáris üzemanyag, dolgozott üzemelő atomerőműben, most pedig az Európai Unió egyetlen létesítés alatt álló atomerőművi projektjének csapatát erősíti tolmácsként Kósa Olga. A Magyar Építők cikke.
2024.05.28.
Ha a világot nem is jelenti, de fontos szerepet játszik egy-egy ember életében a színpad, az önkifejezés. Nincs ez másként kollégáinkkal sem, akik közül sokan táncolnak, zenélnek, szerepelnek egyéb módon közönség előtt. Rovatunk közös nevezője ezúttal a színpad, amelynek kapcsán Borsodi Bella, Nagypál-Tóth Andrea és Vidákovics Sámuel mesél élményeiről.
2024.05.21.
Hogyan jön össze a játék és a humánerőforrás-menedzsment? A kettő nem is áll olyan távol egymástól, mint elsőre gondolnánk. Mindkét tevékenység legfontosabb eleme az ember, a közösség és egyfajta stratégia megalkotása. Sidó Dávid, a Paks II. Zrt. HR főszakértője a tíz legnépszerűbb hazai gaming influenszer egyike.
2024.05.14.